Thursday, March 1, 2012

Peagi lennujaama

Eelmisest postitusest võis jääda mulje, et olen kuskile väga hirmsasse kohta sattunud. Ei ole ju tegelikult hullu midagi-:) Rand on ilus- liivane, lai ja lõputu. Ujumaminek on siin lihtsam kui Kovalamis.
Eilse õhtu saatsin mööda ühes siinses elava muusikaga restoranis koos kahe Norra pensionäriga...Mingil hetkel tajusin, et ei ole väga nauditav seltskond...Üks neist oli päris palju viina juba joonud ja käitus üsna koomiliselt:) Ei noh, nalja peab ju saama..... Õnneks läksid nad vara magama-  sain rahulikult randa vette jalutama minna ning kuud ja tähti imetleda. Merevesi oli tõesti soe- tundus nagu Haapsalu veekeskuse mullivann juba:)
Selleks, et siin end väga mõnusalt tunda, peaks tõenäoliselt rolleri rentima. Siis on võimalik leida rahulik elukoht, arvatavasti ka odavamalt süüa ning vabamalt ringi liikuda.

Peagi tuleb hakata asju pakkima....Takso Goa lennujaama on juba tellitud....Minu 3-kuune talvitumine Indias läheneb kohutava kiirusega lõpule. Tänane öö tuleb kuidagi Delhi lennujaamas mööda saata. Seejärel lend varahommikul Moskva suunas ning jällegi mitu tundi ootamist lennujaamas, enne kui ükskord Eestimaa pinnale saab.....

KOHTUMISENI!

No comments:

Post a Comment