Tuesday, January 31, 2012

Ashramis

Eilne viimane postitus läks jällegi aia taha mingi arvuti jama pärast....
Teen kiire kokkuvõtte.....Pühapäeval olime Anu juures, kus tema koduabiline Vasanta oli meile lõunasöögiks kohalikku toitu valmistanud. See oli nn. lahkumislõunasöök Epu ja Leo jaoks. Täna peaksid nad juba Vietnamis oma lemmik kalasuppi nautima:) Ühtlasi kohtusin esmakordselt Antiga, kes minu asemele Orchide majja kolis. Muljetavaldava elukogemusega noor mees....Juttu jätkus kauemaks...See, millega ta tööalaselt tegeleb ja kuidas on arendanud oma sensitiivsust - kõik see oli äärmiselt põnev.
Emil on tõeline sõber, eile viis ta mu rattaga Trivandrumisse ja pani bussi peale. Tema inglise huumor on vaimustav- selline kergelt sarkastiline, mis mulle hästi sobib. Vahel tundub küll, et laheb siiski pisut üle piiri. Näiteks eile keset Trivandrumit, kui parasjagu jälle üks rikša pakkuja tuli, siis ta küsis selle käest: "Excuse me,  do you know where Trivandrum is....?"
Kohanen vaikselt Ašramiga. Rahvast on palju, see ei olnud üllatus. Kaks korda pävas pakutakse maitsvat taimetoitu. Olen sõrmedega söömises juba täietsa osav. Aga keegi ei sunni, lusikad on ka olemas. Magan põrandal õhukesel madratsil, mille kohal moskiitovõrk. Uni maitses hea, sest olin väga väsinud....Internet on kohutavalt aeglane, nii et eriti palju vist seda kasutada ei saa.

Ah jaa, eelnevalt jäi mainimata, et esmaspäeval külastasime Anu, Jeswini, Anti ja Eimilga templifestivali. Meeletu rahvahulga seas oli oma roll 21 elevantil, trummaritel, pasunapuhujatel.....Kõik see suur mürgel kulmineerus ilutulestikuga. Kuna läbida tuli umbes 30km sinna ja tagasi (sõitsime ratastega), siis sedakorda tundsin, et isegi tagaistmel istudes võttis see retk täiesti läbi- teekond kestis umbes tunni või pisut kauem sinna ja sama kaua ka tagasi....

Pean lõpetama kahjuks......

No comments:

Post a Comment